Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mbill një pemë për Shën Valentin

  26907185_10156129116741926_4324098339778957970_n

  Zgjidh pemën ???? – Prit datën ????

  14 Shkurti po afron!

  Këtë vit mos këput asgjë për dashurinë, më mirë hidh rrënjët dhe shih të rritet ndër vite…

  Celebroni dashurinë tuaj me mbjelljen e një peme në “Kopshtin e të Dashuruarve”. Le të jetë kjo pemë simbol i dashurisë, që lind si një filiz dhe rritet bashkë me të, ndërsa ne do t`ju mundësojmë një vend në rrethinat e Tiranës.

  Bashkia Tiranë ju fton të mbillni pemën tuaj, duke i dhuruar kështu qytetit, shtëpisë sonë të përbashkët më shumë oksigjen, cilësi jete dhe dashuri.

  Miqësia dhe dashuria janë degë të së njëjtës pemë, ato shkrihen me njëra-tjetrën dhe i falin trungut jetëgjatësinë e dëshiruar!

  ** Zgjidhni një nga drurët e listuar më poshtë, dërgoni kërkesën dhe do të kontaktoheni për më shumë detaje. Çmimet janë thjesht orientuese. Pemën e blini ju, ne ju ndihmojmë në transport dhe mbjellje. 

  harta farke dhuro

  Specifikimet e bimësisë:

  specifikimet shv

  specifikimet shv 2

  * HT – Lartësia e trungut / HK – Lartësia e kurorës / BDH – Madhësia e bukës së dheut.

  Apliko dhurimin përmes formularit

   Emri Mbiemri*

   Numri i Telefonit*

   Email*

   Adresa* (Për të lidhur kontratën)

   Lloji i Pemës*

   Vendiku do të mbillet*

   * Pas dërgimit të të dhënave do të kontaktoheni nga APR - Bashkia Tiranë.