E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Mbjellja e pemëve” shfaqet edhe në Amfiteatrin e Tiranës!

“Mbjellja e pemëve” shfaqet edhe në Amfiteatrin e Tiranës!

“Mbjellja e pemëve” shfaqet edhe në Amfiteatrin e Tiranës! Historia prekëse e një nëne dhe vuajtjet e saj për të gjetur vendin ku prehet i biri, nuk mund të mos prekte dhe zemrat e qytetarëve që ndoqën nga afër filmin ku interpretonin disa nga emrat më të njohur të kinematografisë shqiptare si; Gulielm Radoja, Luiza Xhuvani, Kastriot Çaushi, Roerd Toçe, Alert Çeloaliaj dhe Myzafer Zifla. #TiranaUHap#MbjelljaEPemëve#AmfiteatriITiranës