E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mbollëm një pemë ulliri në kujtim të bashkëshortit të Elenës

Mbollëm një pemë ulliri në kujtim të bashkëshortit të Elenës

#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë

Një pemë ulliri në Parkun e Madh të Liqenit në kujtim të bashkëshortit të Elenës, që e frekuentonte çdo ditë parkun dhe e shihte atë si vendin më të dashur e më të përshtatshmëm për t’u relaksuar! Faleminderit Elena dhe Kristjan, që duke nderuar dhe respektuar njeriun tuaj të zemrës i bëni njëkohësisht dhe një të mirë Tiranës, duke iu bashkuar nismës “Dhuro pemë për Tiranën. Ju që ende nuk jeni bërë pjesë e saj me siguri që do të bëheni së shpejti ndaj për më shumë informacion, ndiqni linkun:🌳👎https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/