E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Me filmin “Vitet e pritjes” përfunduam dhe “Netët e filmit Arkival”!

Me filmin “Vitet e pritjes” përfunduam dhe “Netët e filmit Arkival”!

Tre net, tre filma, që bënë bashkë dhjetëra artistë, bashkëpunëtorë e artdashës të kinematografisë shqiptare! Me filmin “Vitet e pritjes” përfunduam dhe “Netët e filmit Arkival”! Bashkëpunimi i parë i regjisorit Esat Musliu me shkrimtarin Teodor Laço, bazuar mbi romanin e tij “Lëndina e lotëve” u shfaq premierë në Parkun Olimpik “Feti Borova”, pas restaurimit nga AQSHF!