E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Me rritjen e temperaturave shtojmë dhe kujdesin për bimësinë në park!

Me rritjen e temperaturave shtojmë dhe kujdesin për bimësinë në park!

Me rritjen e temperaturave shtojmë dhe kujdesin për bimësinë në park! Punim i pemëve dhe shkurreve dekorative, krasitje, kositje, ujitje e mbledhje bari anembanë parkut nga kolegët e sektorit të gjelbërimit! Mirënjohje për përkushtimin e tyre, për ta bërë Parkun e Madh të Liqenit, vendin më të dashur në qytet!