E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mediat e shkruara dhe vizive i kushtojnë hapësirë mbjelljes së disa pemëve nga kryebashkiaku Erion Veliaj!