E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mediat vizive dhe sociale, jehohë videos së shpërndarë nga kryeministri Edi Rama!

Mediat vizive dhe sociale, jehohë videos së shpërndarë nga kryeministri Edi Rama!

Mediat vizive dhe sociale, jehohë videos së shpërndarë nga kryeministri Edi Rama për këndin e ri të tenisit, pikën më të re atraktive që po përfundon në Parkun e Liqenit!

https://top-channel.tv/…/video-rama-e-nis-diten-me…/https://shqiptarja.com/…/rama-uron-miremengjes-me-pamje…https://lexo.com.al/…/rama-nis-diten-me-pamje-nga…/https://www.gazeta-shqip.com/…/rama-e-nis-diten-me…