E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Megi e mori dhuratën e 10-vjetorit të saj!

Megi e mori dhuratën e 10-vjetorit të saj!

Megi e mori dhuratën e 10-vjetorit të saj, një pemë Langestromia, kujtim për gjithë jetën. Faleminderit Ani për oksigjenin që i shtove parkut dhe vlerat me të cilat edukon më të voglën e familjes. Për t’u bërë pjesë e një prej nismave tona më të bukura e më të përkrahura nga qytetarët, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/dhuro-peme-per-tiranen-2021-2022/#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë