E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Merr dorezat dhe na u bashko nesër në Ditën Botërore të Pastrimit !

Merr dorezat dhe na u bashko nesër në Ditën Botërore të Pastrimit !

Merr dorezat dhe na u bashko nesër në Ditën Botërore të Pastrimit – do të jemi në terren së bashku me super vullnetarët tanë dhe të gjitha strukturat e bashkisë , për një aksion pastrimi nëpër lagje, poshtë pallatit apo në zonat ku ka nevojë për ndihmë. Forca!