E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mësojmë, luajmë dhe argëtohemi te kampi sportiv në Parkun e Liqenit!

Mësojmë, luajmë dhe argëtohemi te kampi sportiv në Parkun e Liqenit!

Kalamaja, vrap te Parku i Liqenit për t’u argëtuar te kampi sportiv. Një kamp magjik i krijuar posaçërisht për ju, që të kaloni një verë të paharrueshme. Këtu mësojmë, luajmë dhe njihemi me shoqe dhe shokë të rinj! Aventura nis në orën 9.00 deri 12.00. Shpejto dhe eja shijo pushime të mrekullueshme.