E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mirëmëngjes nga Liqeni i Bovillës!

Mirëmëngjes nga Liqeni i Bovillës!

Mirëmëngjes nga Liqeni i Bovillës! Rreth 15 km në verilindje të qytetit të Tiranës, zona përreth Bovillës ka një bukuri mahnitëse me ujëvarën, grykën dhe shkëmbinjtë përreth. Nga çdo lartësi e maleve rretheqark liqenit, mund të shijohet pamja spektakolare e peisazhit, ndaj me një veshje të përshtatshme sportive dhe dëshirën për ecje në natyrë, do të kaloni një fundjavë super në Bovillë!