E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mirënjohje dhuruesve për stolin e ri në Parkun e Madh të Liqenit!

Mirënjohje dhuruesve për stolin e ri në Parkun e Madh të Liqenit!

Dashamirësit e natyrës nuk lënë rast pa na treguar se janë krah nesh, duke na dhënë zemër, që ne të vazhdojmë me krenari rrugën e nisur për ta bërë dhe mbajtur Parkun e Madh të Liqenit, një nga zonat më të bukura e më të preferuara nga qytetarët! Listës së gjatë të stolave me dedikim në Parkun e Madh të Liqenit i është shtuar së fundi një stol i ri! Mirënjohje dhuruesve!