Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mirënjohje për qytetarët kontribues 2021 – 2022

    ????Jetmir Dashi ????Atirda Spahillari ????Odeta Lena ????Ilir Cami ????Katerina Marku ????Anxhela Jaçe ????Efijeni Kokëdhima ????Alfred Kafia ????Donika Godaj ????Vigjilenca Demiraj ????Alketa Zazo ????Fatbardha Gina ????Nexhmije Tabaku ????Mentor Nazarko ????Eliona Bebeci ????Deshira Pasko ????Andon Daka ????Ora Hoxhaj ????Ardit Hasanago ????Adelajd Toma ????Donald Qershori????Artan Zoto ????Sanije Korini ????Orjeta Pilku ????Edison Çollaku