E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mirënjohje për qytetarët kontribues: Fushata 2019-2020

mirenjohje per qytetaret kontribues

flickr individe

Shumë për ditëlindje presin dhurata, ndërsa të tjerë zgjedhin të dhurojnë diçka, faleminderit ju që këtë dhuratë ja dedikuat qytetit!

🌳Adnan Durmishi 🌳Carlottë Bolino 🌳Mariola Gjika 🌳Nxënës të shkollës “Dhora Leka” 🌳Jori Hamolli 🌳Indiana Hoxhallari 🌳Hana Mehmetaj 🌳Anuela Hoxha 🌳Pati Milkani 🌳Luria Kalemaj 🌳Alfred Bushati 🌳Enea Murzaku 🌳Iliada Braçe

 

Faleminderit ju që besuat sërish te Qyteti juaj!

🌳Mhill Sokoli 🌳David Sinaj 🌳Kujtim Hodaj 🌳Amanda Çela 🌳Igli Tare 🌳lban Bushi🌳Klodian Duro 🌳Altin Haxhi 🌳Foto Strakosha 🌳Erion Bogdani 🌳Anton dhe Sissy Çetta 🌳Piro Milkani 🌳Jaroslav Ludva 🌳Nxënës të shkollës “Ibrahim Brahja” 🌳Jonida Maliqi 🌳Blerina Bombaj 🌳Eugent Bushpepa 🌳Mattia Palazzi 🌳Arbjan Mazniku 🌳Kejsi Tola 🌳Nxënës të shkollës “Qemal Stafa” 🌳Estela Ujka 🌳Niko Komani 🌳Eraldo Rexho 🌳Sara Kolami 🌳Odeta Banushi 🌳Sarah Berisha 🌳Franceska Çoniku 🌳Magalina Saqellari 🌳Linda Dido 🌳Nxënës të gjimnazit “Kongresi i Lushnjës”

 

Simbol për një lidhje jetëgjatë bashkëshortore!

🌳 Xheni & Shpëtim Makishti  

Nderim për më të afërmit e munguar!

🌳Ilia Muzina 🌳Nexhmie Pagarusha 

 

Baballarë dhe Bija! 

 🌳