Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mirënjohje për qytetarët kontribues në lagje

  Shumë për ditëlindje presin dhurata, ndërsa të tjerë zgjedhin të dhurojnë diçka, faleminderit ju që këtë dhuratë ja dedikuat qytetit!

  ???? Klea dhe Marilo, nxënës të shkollës “Qazim Turdiu” ????Sarah Ivanaj, nxënëse e gjimnazit “Qemal Stafa” ????Mariola Gjika

   

  Faleminderit ju që besuat sërish te Qyteti juaj!

  ????Avni Lala  ????Ornela Çuçi  ????Alketa Çobo  ????nxënës të shkollës “Pjetër Budi”

   

   

  Simbol për një lidhje jetëgjatë bashkëshortore!

  ????