E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mirënjohje për qytetarët kontribues

mirenjohje per qytetaret kontribues

flickr individeShumë për ditëlindje presin dhurata, ndërsa të tjerë zgjedhin të dhurojnë diçka, faleminderit ju që këtë dhuratë ja dedikuat qytetit!

🌳Gjergj Legisi  🌳Niko Tirana  🌳Luljeta Çobani  🌳Elgers Sevrani  🌳Esjana Kurti  🌳Ivona Preçi  🌳Marsiola dhe Endri Mualaj  🌳Shyqyri Dervishi  🌳Margarita & Pirro Milkani  🌳Andi Kikino & Genc Jasa  🌳Eljo Hysko  🌳Elida Frashëri Hysko  🌳Orinda Huta  🌳Turian Hysko  🌳Ergis Hoxha  🌳Amelia Ruseti  🌳Alana Hila  🌳Bora Hereni  🌳Siar Zika  🌳Erisa Fera  🌳Egi Kalo  🌳Jonita & Ervin Bushati  🌳Armand Reveli  🌳Solei Dodaj  🌳Elia Lika  🌳Rea Kruja  🌳Anda Metani  🌳Priam Koka  🌳Pjesëtarë të familjes Zenuni  🌳Nxënës të shkollës “Sabaudin Gabrani”  🌳Gazmir Preçi  🌳Blerina Duka  🌳Joleza Koka  🌳Gëzim Nikolli  🌳Emanuela Qosja  🌳Besjana Hasani  🌳Enea Murzaka  🌳Vasilika Kita 🌳Mirela Terova  🌳Arlinda Karaj  🌳Eris Lika  🌳Mirela Metushaj   🌳Rezarta Abdiu  🌳Besnik Peca  🌳Ornela Metani  🌳Denis Bizhga  🌳Berjon  Veli 🌳Adriatik Merko  🌳Denisa Dardha  🌳Alsiona Tafilaj  🌳Zerina Ragami  🌳Valmira Topuzi  🌳Ismail Shahinaj  🌳Oltion Nasi  🌳Oriela Rrumbullaku  🌳Katerina Dashi  🌳Andrea Troja  🌳Valbona Kurushi  🌳Armela Vrapi

Simbol për një lidhje jetëgjatë bashkëshortore!

🌳Belioza Çoku  🌳Euglena & Eneorado  🌳Grisela & Endri  🌳Endri Vaso  

🌳Avdi Muço

 

Faleminderit ju që besuat sërish te Qyteti juaj!

🌳Nxënësit e shkollës “Çajupi”  🌳Leonard Piskaj  🌳Besmir Velaj  🌳Roza Lekloti Haxhia  🌳Dhionis Dukolin  🌳Majlinda Ibrahimaj  🌳Elma Zeqiraj  🌳Megi Metalla  🌳Elsa Sinani  🌳Lavdosh Malaj  🌳Prof. Lavdosh Malaj  🌳Laura & Nico Isaku  🌳Anxhela Peristeri  🌳Iris Sukaj  🌳Juliana Naço  🌳Nxënësit e gjimnazit “Qemal Stafa”  🌳Nxënësit e gjimnazit “Partizani”  🌳Nxënësit e shkollës “Servete Maçi”  🌳Nxënësit e shkollës “Misto Mame”  🌳Ermal Meta  🌳Petrit Përnaska  🌳Genc Kojdheli  🌳Irisa Sukaj  🌳Leonard Shala  🌳Dugagjin Palushi  🌳Jetmir Kokollari  🌳Enver Osmani  🌳Këshilli i Qarkut të Tiranës  🌳Soni Malaj  🌳Silvana Doçi  🌳Punonjës të Agjencisë Kombëtare të Mjedisit 🌳Almira Hoxhaj  🌳Reshit Kuqi  🌳Artim Elmazi  🌳Rezart Demetja  🌳Gentian Shkullaku  🌳Alban Kerciku  🌳Elton Poga   🌳Idriz Halili  🌳Elsa Sheqi  🌳Irisi Sukaj 🌳Shkolla “Servete Maçi” Kloreta Gjokaj  🌳Juljana Naço  🌳Sokol Raveli  🌳Ismail Mici  🌳L’occitane  🌳Genc Kojdheli  🌳Elona Alcani🌳  Bled Bitri  🌳Luiza Sukaj  🌳Anila Gani  🌳Genc Duka  🌳Sonja Malaj  🌳Genti Shmaku/Century 21  🌳Genc Haxhiu  🌳Adriatik Kokona  🌳Enver Osmani  🌳Ines Mati  🌳Gjergj Themeli  🌳Taulant Doli  🌳Albert Shehu  🌳Delina Hoxha  🌳Elona Hoxha  🌳Esma Malushi  🌳Safete Skënderi  🌳Egert Vargu  🌳Kreshnik Skënderi  🌳Shkëlqim Fusha  🌳Alket Foni  🌳Enyal Lani  🌳Përparim Nurçellari  🌳Tonin Zyka  🌳Jonida Agushi  🌳Naim Halili  🌳Agron Jakupaj  🌳Bora Panajoti  🌳Venera Sinjari  🌳Dorina Sulçe  (Shkolla “Skënder Çaçi”)  🌳Blerta Fisheku (Shkolla Albanët)    🌳Renato Xoxi  🌳Shkëlqim Lusha  🌳Arjeta Myrtaj  🌳Tomas Kuka  🌳Nxënës të shkollës “Besnik Sykja”  🌳Nxënës të shkollës “Ismail Qemali”  🌳Nxënës të shkollës “Arbëria”

 

 Nderim për më të afërmit e munguar!

🌳Mbaresa Nika  🌳Vita Sulaj  🌳Adela Gjergjani  🌳Genc Duka  🌳Pjesëtarë të familjes Zyko  🌳Pjesëtarë të familjes Gurakuqi  🌳Afërdita Balliu 🌳Alma Nathanaili

 

Kopshti Baballarë dhe Bija! 

 🌳Ilia Lëngu  🌳Gëzim Nika  🌳Silvia & Zamira Doci  🌳Sara Goxhaj  🌳Dorina Kuka  🌳Enio Minxhozi  🌳Marius Kano  🌳Ledian Ruçi  🌳Arben Lubonja  🌳Adrea Torja  🌳Dashamir Karafili  🌳Oriela Tarja  🌳Maklen Misha