Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Mirënjohje për subjektet kontribuese: Fushata 2017-2018

  Buton peme subjekte

  kolazh subjekteflickr subjekte e sakte[IMG-Gal id=21228]

  buton-9 vullnetare[IMG-Gal id=21664]