E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mirupafshim ariu Tomi dhe ariu Pashuk!

Mirupafshim ariu Tomi dhe ariu Pashuk!

post-tomi-dhe-pashuku

Mirupafshim ariu Tomi dhe ariu Pashuk! APR – Bashkia Tiranë dhe Tirana Zoo Park ju mikpritën me sa mundëm, mes shumë vështirësish e mungesash që të rehabilitoheshit e të nisni tani pjesën e dytë të udhëtimit drejt shpëtimit! Atë të strehimit në Rezervatin e Arinjve të Prishtinës. Sëbashku me AKZM dhe Fondacionin Katër Putrat ky operacion tranzicioni u krye sot me sukses!