Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Moli “Henry Dunant”

  Moli “Henry Dunant”

  Më 8 Maj të vitit 2018 u përurua Moli “Henry Dunant”, një pikë panoramike në Parkun e Liqenit të Tiranës. Me mbështetjen e Kryqit të Kuq shqiptar, vepra kushtuar Henry Dunant, themelues i kësaj organizate dhe fituesi i parë i çmimit Nobel për Paqe e shndërroi këtë hapësirë në një destinacion shumë të dashur për frekuentuesit e parkut, si një vend shlodhjeje dhe relaksi.

  Rindërtimi i molit dhe vendosja e bustit të Henry Dunant në Parkun e Madh të Liqenit e rendit Shqipërinë krah vendeve të botës së civilizuar që e respektojnë këtë figurë të rëndësishme.

  Si e gjetëm!