E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Mot i mirë dhe ajër i pastër – qytetarët zgjedhin parkun e liqenit për të kaluar fundjavën