E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Moulin Rouge në Amfiteatrin e Tiranës

Moulin Rouge në Amfiteatrin e Tiranës

 

Tirana destinacion edhe për artistët me famë botërore!

 

Shtatë çifte balerinësh nga Tokio, Amsterdami, Moska, Milano, performuan pjesë nga autorët më të mëdhenj të muzikës klasike botërore, por edhe asaj bashkëkohore si: “Pa De Deux” nga Liqeni i Mjelmave”, “Don Kishoti”, “Arrethyesi”, “Korsari”, “Bajadera”, “Zhizel”, etj., duke dhuruar spektakël magjik në skenën e Amfiteatrit të Tiranës. Eventi kërcimit i cili u organizua nga Agjencia e Parqeve dhe rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me shoqatën “ZUMBA ART” arriti të sjellë për publikun e Tiranës disa prej emrave më të njohur të baletit botëror, të cilët me performancat e tyre sollën magjinë e kërcimit klasik në skenën e Amfiteatrit të Tiranës. 

Ardhja e artistëve me famë botërore në Tiranë është një tregues tjetër se kryeqyteti po kthehet në një destinacion edhe për artistët me famë botërore, të cilët deri dje mund t’i shikonim dhe t’i ndiqnim vetëm nëpërmjet ekraneve të televiziorëve apo rrjeteve sociale.

https://shqiptarja.com/lajm/tirana-destinacion-edhe-per-artistet-me-fame-boterore-dhurojne-spektakel-magjik-tek-amfiteatri-i-tiranes

Tirana destinacion edhe për artistët me famë botërore, dhurojnë spektakël magjik tek Amfiteatri i Tiranës

https://sh.time.mk/c/cd4a6c4872/emra-te-skenes-boterore-ne-shfaqjen-takohemi-ne-moulin-rouge.html

https://sh.time.mk/c/cd4a6c4872/emra-te-skenes-boterore-ne-shfaqjen-takohemi-ne-moulin-rouge.html

“Moulin Rouge”, yjet botërorë në skenën e amfiteatrit

Moulin Rouge, shfaqja me emrat e skenave botërore, zbret në Amfiteatrin e Tiranës

Për më shumë informacion mbi kalendarin e shfaqjeve shkarkoni aplikacionin Tirana Ime Outdoor📲
https://play.google.com/store/apps/details…