E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Muaj i ri vjen me projekte të reja për APR!

Muaj i ri vjen me projekte të reja për APR!

Muaj i ri vjen me projekte të reja për APR! Ekipi Atelier ka nisur punën për zbatimin e projektit “Akademia e Çiklizmit”, një tjetër nismë ambicioze me fokus edukimin, përmirësimin e jetesës aktive dhe shtimin e terreneve sportive në Tiranë. Këndi më i ri rekreativ dhe edukativ do të shtrihet në pjesën jugore të Parkut të Liqenit Artificial duke rehabilituar 2550 m2.🔜🚲🏀🎾