E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Nato Run në Parkun e Madh të Liqenit!

Nato Run në Parkun e Madh të Liqenit!

Mbështesim me zemër aktivitetet sportive në Parkun e Madh të Liqenit! Ashtu si gjysmë maratonën Ballkanike një javë më parë, edhe këtë fundjavë mirëpritëm “NATO Run Tirana”, një vrapim ndërgjegjësues, me rastin e 13 vjetorit të pranimit të Shqipërisë në NATO dhe 73 vjetorit të Aleancës!