E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

NATO Run Tirana

NATO Run Tirana

Në kuadër të 70 vjetorit të krijimit të NATO-s dhe 10 vjetorit të antarësimit të Shqipërisë, Këshilli Rinor i Atlantikut të Veriut organizoi Maratonën simbolike “NATO Run Tirana” me kauzën e përbashkët ‘I care about…..’

Përveçse një ngjarje sportive për garuesit, si një prej eventeve më të mëdha sportive të kryeqytetit gjatë pranverës, maratona u konsiderua një ditë feste për qytetin të shoqëruara me aktivitete artistiko-kulturore të zhvilluara në Amfiteatrin e Liqenit Artificial.

Urime fituesve: Vendi i I- Luiza Gega; Vendi i II – Bledar Mesi; Vendi i III – Kostandin Cipi