E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Në 6 mujorin e Leos, babi Titi dhe mami Vjola mbollën një pemë në Parkun e Madh!

Në 6 mujorin e Leos, babi Titi dhe mami Vjola mbollën një pemë në Parkun e Madh!

Një dhuratë e bukur, me shumë vlerë dhe mbi të gjitha që i reziston kohës! Në 6 mujorin e Leos, babi Titi dhe mami Vjola mbollën sot në Parkun e Madh një pemë panjë, e cila mishëron bukurinë e jetës, fuqinë dhe dashurinë! Kush dëshiron të na bashkohet në nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”, të ndjekë linkun:👎https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/