E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Në Ditën Botërore të Mjedisit vizituam fermën e breshkave në Daias!

Në Ditën Botërore të Mjedisit vizituam fermën e breshkave në Daias!

Një shëtitje në natyrë, më shumë njohuri për kafshët dhe bimët, si dhe shumë lojëra argëtuese me njëri tjetrin, në Ditën Botërore të Mjedisit! Me nxënësit e Shkolla ” Vatra e dijes “ vizituam fermën e breshkave në Daias, një specie e rrezikuar e faunës shqiptare, por që këtu ka gjetur një strehë të sigurt e me ushqim të bollshëm, që të rritet e shumohet në qetësi dhe kujdesin e duhur!