E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Në vigjilje të Ditës Evropiane të Parqeve, fëmijët e QKKF shpalosën talentin e tyre!

Në vigjilje të Ditës Evropiane të Parqeve, fëmijët e QKKF shpalosën talentin e tyre!

Natyra na frymëzon të gjithëve, por vogëlushët ca më shumë! E ku më mirë se në Parkun e Madh? Në vigjilje të Ditës Evropiane të Parqeve, fëmijët e QKKF shpalosën talentin e tyre në pikturë dhe interpretim instrumentash, duke dhuruar çaste të bukura edhe për frekuentuesit e parkut në këtë fundjavë të ngrohtë e me diell!