E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Nis projekti i Fushave të Tenisit në Parkun e Liqenit!

Nis projekti i Fushave të Tenisit në Parkun e Liqenit!

Bashkia Tiranë: Një tjetër destinacion rekreativ i shtohet Parkut të Liqenit, fusha tenisi dhe ambiente çlodhëse (Foto)

Një hapësirë model, totalisht e rikualifikuar dhe me terrene sportive tenisi e ballkon panoramik. Kjo do të jetë pika më e re atraktive në Parkun e Madh të Liqenit, aty ku sot njihet si “ish fushat e tenisit”. Afro 3600 m², brenda një kohe të shkurtër do t’ia rikthejmë qytetarëve si destinacion sportiv dhe rekreativ publik për frekuentuesit e parkut. Projekti parashikon dy fusha tenisi me pikë shërbimi me rol funksional dhe panoramik, dy tavolina ping-pongu, disa stola në formë shezlongu me pamje nga liqeni dhe një mol i vogël për t’u relaksuar pas një ndeshjeje tenisi, loje ping-pongu, apo shëtitjeje të gjatë nëpër park!
Koha Jonë:
https://kohajone.com/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit/
Shqiptarja:
https://shqiptarja.com/lajm/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto

Java News:

https://javanews.al/foto-nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese/
SOT:
https://sot.com.al/aktualitet/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-te
Newsbomb:
https://www.newsbomb.al/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto-230505
Gazeta Dita:
http://www.gazetadita.al/nje-tjeter-destinacion-rekreativ-i-shtohet-parkut-te-liqenit-fusha-tenisi-dhe-ambiente-clodhese-foto/