E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Nisma “Dhuro një stol” vijon të ketë mbështetjen e qytetarëve!

Nisma “Dhuro një stol” vijon të ketë mbështetjen e qytetarëve!

Krenarë! Nisma “Dhuro një stol” vijon të ketë mbështetjen e qytetarëve, si në ditët e para të saj! Sot, në Parkun e Madh u vendosën edhe 3 stola të rinj me dedikim, të dhuruar nga aleatët tanë më të mëdhenj, miq të natyrës dhe dashamirës të punës sonë në park! Mirënjohje të gjithëve!

#DhuroNjëStol #AprBashkiaTiranë