E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një dhuratë për frekuentuesit e parkut!

Një dhuratë për frekuentuesit e parkut!

Jo vetëm një hapësirë e këndshme për foto, por dhe për ta shijuar ulur në barin e njomë nën pemët e gjelbëruara apo stolat përreth, pas një shëtitjeje të gjatë rrugicëzave të hijezuara nëpër park! Madje ka dhe një çezmë për t’u freskuar nga vapa e këtyre ditëve! Një sipërfaqe e rikualifikuar dhe e punuar me kujdes nga kolegët tanë të terrenit, si dhuratë për frekuentuesit e parkut.