E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një ditë në park nga Marjo Gorica

Një ditë në park nga Marjo Gorica

https://gazetaora.com/2020/07/28/liqeni-i-tiranes-nje-dite-ne-park-nga-punetoret-e-qytetit-tek-mjediset-rekrative/

Në këto ditë të nxehta, ku shumë kush nga ne mund ta ketë të pa mundur të shkoj drejt bregdetit për të kaluar disa orë qetësie dhe relaksi, do t’ju sugjeroja të frekuentoni parkun e liqenit, si një zonë e cila është gjithnjë e gatshme të ofrojë vlera pozitive; oksigjen, gjelbërim dhe shumë paqe sociale!