E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një hapësirë e re rekreative në zonën e Alidemit!

Një hapësirë e re rekreative në zonën e Alidemit!

Dhjetori i festave sjell një tjetër dhuratë për fëmijët. Nis puna për këndin e ri rekreativ në zonën e Alidemit. Rehabilitojmë terrenin me nivelim dheù e montim modulesh në rrugën “Kostaq Cipo”. Ndërtojmë hapësira rekreative të reja me standarde të sigurta loje për çdo fëmijë.