E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë bli dhe një stol i shtohet Parkut!

Një pemë bli dhe një stol i shtohet Parkut!

Një pemë bli, e njohur si pema që përcjell ndjenjën e paqes, qetësisë e ngrohtësisë, si dhe një stol në shërbim të qytetarëve iu shtuan Parkut të Madh, dhuratë nga familja Dashi, në kujtim të të dashurit të tyre, Ilirit! Falenderime dhe mirënjohje për të gjithë ata, që duke përqafuar nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën” tregojnë me vepra qytetarie dashurinë për parkun, qytetin, jetën!