E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë e re i shtohet Parkut të Madh të Liqenit!

Një pemë e re i shtohet Parkut të Madh të Liqenit!

#DhuroPemëPërTiranën #AprBashkiaTiranë

Një pemë e re i shtohet Parkut të Madh të Liqenit! Në kujtim të fizikantit, njëkohësisht qytetarit shembullor Artan Siliqi, familjarë të tij na u bashkuan në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, duke mbjellë në park, në emër të jetës dhe në respekt të saj! Për t’u bërë pjesë e një prej nismave tona më të bukura e më të përkrahura nga qytetarët, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/dhuro-peme-per-tiranen-2021-2022/