E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë Likuidamber dhe një bli në kujtim të Kozeta Notit!

Një pemë Likuidamber dhe një bli në kujtim të Kozeta Notit!

Një pemë Likuidamber dhe një bli në kujtim të Kozeta Notit, profesoreshës së shkëlqyer e me shpirtin e madh. Faleminderit Miq të Kozetës për kontributin ndaj nismës “Dhuro Një Pemë” për qytetin, si dhe për mendimin e vyer në shenjë respekti për të paharruarën Kozi. Për më shumë informacion, se si mund të bëheni pjesë e nismës, ndiqni linkun:🌳https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/#DhuroPemëPërTiranën