E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë manjolë në shenjë mirënjohjeje!

Një pemë manjolë në shenjë mirënjohjeje!

#DhuroPemëPërTiranën

#AprBashkiaTiranë

Shpesh gjestet flasin më shumë se fjalët! Dhe një studente si Xhilda Koroni preferoi që në shenjë mirënjohjeje dhe vlerësimi për profesoreshën e saj, prof.ssa Stefania Tonin të mbjellë një pemë manjolë në Parkun e Madh të Liqenit! Me siguri, dedikimi i Xhildës do të jetë një ndër më të veçantët për profesoreshën, e cila një ditë do të mund të vizitojë manjolën e saj në parkun tonë!