E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë rrap i shtohet parkut!

Një pemë rrap i shtohet parkut!

Një pemë rrap i shtohet parkut në kujtim të Z.Jashar Alimeri nga vajza dhe familjarët e tij! Faleminderit Alketa për kontributin ndaj nismës “Dhuro Një Pemë” për qytetin si dhe për respektin ndaj njeriut tuaj të zemrës. Për më shumë informacion, se si mund të bëheni pjesë e nismës, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata