E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë selvi i shtohet Parkun të Liqenit!

Një pemë selvi i shtohet Parkun të Liqenit!

Një pemë selvi në Parkun e Madh të Liqenit në kujtim të Hilmi Tafës, gardistit dhe prindit shembullor. Faleminderit Irisa dhe Vjosa që duke nderuar dhe respektuar njeriun e zemrës i bëni njëkohësisht dhe një të mirë Tiranës, duke iu bashkuar nismës “Dhuro pemë për Tiranën”. Ju që ende nuk jeni bërë pjesë e saj, me siguri që do të bëheni së shpejti, ndaj për më shumë informacion, ndiqni linkun:

https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/

#DhuroPemëPërTiranën#AprBashkiaTiranë