E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë ulliri i dhurohet Parkut të Liqenit!

Një pemë ulliri i dhurohet Parkut të Liqenit!

Një pemë ulliri, dhuratë Parkut të Liqenit për të finalizuar gjithë “maratonën” e festave të organizuara për fëmijët jetimë të Qarkut Krujë! Mbjellja e pemës nga vetë fëmijët, me emrat e secilit në të, ishte një gjetje e bukur nga Eralda, iniciatorja e kësaj nisme, që synonte të linte gjurmë në memorien e vogëlushëve. Faleminderit Esmeralda për gjithë kujdesin e dashurinë ndaj fëmijëve dhe parkut!