E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë ulliri i shtohet Parkut të Liqenit!

Një pemë ulliri i shtohet Parkut të Liqenit!

“Jetëgjatë të bashkuar e të bekuar ashtu si kjo pemë qofshi përjetë bijtë tanë”! Një dedikim i bukur dhe kuptimplotë nga mami Eralda dhe babi Rexhep për të vegjlit e tyre në ullirin që e gjithë familja mbolli në Parkun e Madh të Liqenit. Faleminderit që iu bashkuat nismës sonë “Dhuro pemë për Tiranën”!