E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një pemë ulliri iu dhurua Parkut të Madh të Liqenit nga Student Inc!

Një pemë ulliri iu dhurua Parkut të Madh të Liqenit nga Student Inc!

Një pemë ulliri, simbol i jetëgjatësisë, shpresës, paqes dhe begarisë iu dhurua Parkut të Madh të Liqenit nga studentët themelues të kompanisë së parë studentore Student Inc. E krijuar për të stimuluar frymën e sipërmarrjes mes të rinjve nëpërmjet modeleve të suksesit, Student Inc. është një nismë e mbështetur nga “EU for innovation”. Për t’u bashkuar me ne në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, ndiq linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/

#DhuroPemëPërTiranën

#AprBashkiaTiranë

#StudentInc

#EUForInnovation