Një përshëndetje e përzemërt nga gjithë ekipi APR për Robert Pavacin, i cili ndau me ne për 6 vite eksperiencën e tij ,duke drejtuar pa u lodhur punën në parqet rekreative. E falenderojmë Bertin, kolegun dhe mikun tonë për kontributin e vyer gjatë gjithë këtyre viteve në APR dhe i urojmë pension të mbarë!