E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një tjetër kënd shplodhjeje i shtohet Parkut të Liqenit!

Një tjetër kënd shplodhjeje i shtohet Parkut të Liqenit!

Një tjetër kënd shplodhjeje i shtohet Parkut të Liqenit. Projekti “Unsmoke”, dhuratë nga Philip Morris, është konceptuar si një oaz i dekoruar me lule gazania, rrethuar nga stola dhe stacion parkimi biçikletash. Një vend nga ku mund të soditësh natyrën, të meditosh apo bisedosh mes miqsh larg zhurmave të qytetit. #gogreen#unsmokeyourworld