E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Një tjetër sipërfaqe e shndërruar në Parkun e Madh të Liqenit!

Një tjetër sipërfaqe e shndërruar në Parkun e Madh të Liqenit!

Një tjetër sipërfaqe e shndërruar nga mjeshtrat tanë duarartë të gjelbërimit, që çdo ditë i japin jetë dhe hijeshojnë sipërfaqe të tëra në Parkun e Madh të Liqenit! Faleminderit kolegë për këtë dhuratë, që të kënaq syrin e të mbush shpirtin me aromën më të bukur në botë, aromën e luleve!