E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Panairi i Kafshëve III

Panairi i Kafshëve III

https://youtu.be/GbohHqYW5XQ

Pas suksesit të dy edicioneve të para, Green Line Albania në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthyen sërish për miqtë e kafshëve shtëpiake “PET FAIR”, i cili u zhvillua në ambientet e Kopshtit Zoologjik.

Një performancë e veçantë erdhi sërish për tëtretin vit rradhazi nga Instituti i Përgatitjes së Qenve të Policisë ku për më shumë se një orë fëmijët u ekzaltuan nga ushtrimet demostrative të policëve katërputroshë!

Miqtë katërputroshë të cilët u shpallën fitues të konkursit “Qeni më i Bukur”:

Vendi i parë: Qenushi Bora
Vendi i dytë: Qenushi Goldi
Vendi i tretë: Qenushi Bexter

Royal Canin, Nestle dhe Vet Hospital dhuruan çmime për secilin nga qenushët fitues!

Një ditë e mrekullueshme me diell dhe aktivitete të shumta për vogëlushët e Tir💛nës!