E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Park i pastër, ekosistem i shëndetshëm!

Park i pastër, ekosistem i shëndetshëm!

Park i pastër, ekosistem i shëndetshëm! Gjatë operacionit me makinerinë e posaçme për pastrimin e sipërfaqes ujore të Liqenit të Tiranës nga barishtet, algat dhe mbetjet joorganike! Liqeni është rikthyer prej kohësh në një basen të pastër, duke përmirësuar dhe ekosistemin për peshqit, shpendët e gjallesat ujore!