E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Parku, desinacioni i preferuar i fundjavës

Parku, desinacioni i preferuar i fundjavës

Ditët me diell gjatë sezonit të dimrit, mezi priten nga qytetarët. Ndaj dhe kjo e diel është shfrytëzuar maksimalisht nga qytetarët e Tiranës, të cilët zgjodhën pikërisht liqenin për të argëtuar fëmijët.