Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Parku Helen – Farkë

  Parku Helen, në Farkë, një oaz kaq i bukur e kaq pranë Tiranës!
  Një koncept i para 2 viteve, për të cilin u punua fort gjatë pandemisë është sot një park brenda parkut, qershi mbi tortë, dhuratë e vyer për komunitetin!
  Agjencia e Parqeve – Bashkia Tiranë ka në fokus shtimin e hapësirave ndërvepruese, aktive e sociale, veçanërisht “outdoors” për komunitetin në tërësi dhe fëmijët në veçanti.