E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Parku i Farkës është shndërruar tashmë në një oaz atraktiv!

Parku i Farkës është shndërruar tashmë në një oaz atraktiv!

Kemi Parkun e Madh të Liqenit, por kemi edhe Parkun e Liqenit të Farkës! Kolegët e terrenit, në një ditë rutinë duke u kujdesur për bimësinë në parkun e gjelbëruar me pemë, shkurre dekorative e lule shumëngjyrëshe. Vetëm 9.6 km nga qendra e Tiranës, Parku i Farkës është shndërruar tashmë në një oaz të gjelbërt dhe atraktiv për vizitorët e shumtë!