E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Parkut të Madh të Liqenit të Tiranës iu shtuan 50 pemë!

Parkut të Madh të Liqenit të Tiranës iu shtuan 50 pemë!

Parkut të Madh të Liqenit të Tiranës iu shtuan 50 pemë, dhuratë nga “Mançka Internacional Transport”! Pronari i kësaj kompanie transporti, Artan Mançka, solli nga Bilishti për parkun tonë 15 pemë Bli, 15 pemë Vidh, 9 pemë Vadhëz, 1 pemë Frashër dhe 10 pemë Katalbë, të cilat u mbollën në pjesën jugore të parkut nga specialistët tanë të terrenit! Faleminderit për këtë dhuratë të çmuar ndaj parkut dhe qytetit tonë!